Vi ste ovdje

Razvoj Web stranica

Static vs Dynamic
Koji su Vaši ciljevi? Razmislite dobro!
Dostupnost i popularnost Interneta, kao i web stranica raste iz dana u dan. Internet se širi, pojavljuju se na tisuće novih web stranica. Broj korisnika Interneta raste, čime Internet kao marketinški medij postaje sve značajniji i zanimljiviji.

U današnje vrijeme nije dovoljno napraviti web s nekoliko stranica osnovnih informacija, postaviti ga na server, prijaviti na par pretraživača i zaključiti priču kao gotovu. Periodičnim dopunjavanjem i ažuriranjem svojih web stranica korisnicima dajete do znanja da je vaša ponuda ili informacija uvijek sviježa i aktualna.

Sukladno Vašim željama, stranicu možemo prilagoditi funkcionalnostima kako bi zadovoljile Vaše potrebe i očekivanja. Web stranica kompletno izrađena u flashu može biti izuzetno dinamična i zanimljiva posjetiteljima no ovdje postoji veliki ALI! Flash stranice se uopće ne indeksiraju, što u prijevodu znači: onaj tko za vaše stranice ne zna, neće za njih niti saznati. Barem ne preko tražilica.

Razmislite kakvu stranicu zapravo želite. Ako već jeste i sigurni ste da želite samostalno uređivati sadržaj Vaše web stranice, CMS je pravo rješenje za vas.

Upravljanje sadržajem Vaše nove web stranice nikada nije bilo lakše no sada. Content Management System ili Sustav upravljanja sadržajem, nudi pravo bogatsvo mogućnosti, opcija i funkcionalnosti.